Japán kistraktorok Békéscsaba 06/70-613-81-73

>>>>>> használt japán kistraktorok közvetlenül japánból <<<<<< Békéscsaba, Almáskertek, Sárga alma utca 35. www.agroapro.hu info@ideatraktor.hu

 

 

 

Minden ügyfél,  aki nálunk vásárol traktort biztos lehet benne, hogy minőségi és megbízható traktort kap jó áron, amit később is legalább annyiért el tud adni, mint amennyiért nálunk eredetileg megvásárolta. Ugyanis a japán kistraktorok jól tartják az árukat, minőségük és megbízhatóságuk miatt. Amit sokan megkérdeznek tőlem személyesen: Mennyi garanciát adunk a traktorjainkhoz ? Én ilyenkor visszakérdezek, hogy mennyit szeretne ? Ekkor meglepődnek és kérdően néznek rám.  Azért szoktam garanciát adni a traktorokra, mert tudom hogy nem vállalok túlságosan nagy kockázatot, ha garanciát vállalok a traktorra, mert tudom hogy motorikusan a traktor jó állapotban van, hisz előtte mi gondosan átnéztük és kiválogattuk a többi traktor közül Japánban. De a traktorok nem csak motorikusan vannak rendbe, hanem szerkezetileg is, lehajtások, kardánkihajtás, sebváltó, stb.

Persze nem lát bele senki a traktorokba, motorjaikba, de az üzemórák azért sok mindent visszatükröznek. Most sokakban felmerülhet a kérdés, hogy nem csavargatja valaki az üzemórákat ?

A válasz az a kérdésre, hogy nem ,  a magyarországi kereskedők nem csavargatják, mert az utólag úgyis kiderülne,  a japánoknak pedig nincs rá idejük (annyi traktoruk  van és rengeteg traktort adnak el vegyesen rossz és jó állapotúakat egyaránt)  és nem is fűződik hozzá érdekük.

Még egy gondolat: Ha valaki nálunk vásárol traktort, azt később nem hagyjuk magára, hanem végig követjük  a traktor állapotát a vásárlás utáni életét is. Nem úgy gondolkodunk, hogy most jól behúztuk a csőbe a kedves vevőt és aztán kit érdekel, hogy mi van vele és a traktorjával. Minket bármikor felhívhat, bármilyen problémája van, akár alkatrészre van szüksége, felnire, gumiabroncsra,  akár másra.

Alkatrészigény felmerülése esetén mindent megteszünk annak érdekében, hogy az adott alkatrészt minél hamarabb elérjen a vevőhöz (és még az ár is megfelelő legyen, ne rugaszkodjon el a valóságtól, ne aranyárban legyen !!!).

Igyekszünk azoknak az ügyfeleknek is segíteni alkatrész ügyben, akik nem nálunk vásároltak traktort.

 Maximálisan próbálunk a vevők kedvében járni és ez nem csak duma, mint máshol. Bármikor kereshetnek minket telefonon és e-mailben is (hétköznap, hétvégén, ünnepnapkor is, BÁRMIKOR). Mi azt valljuk, hogy nem a vevő van értünk, hanem mi vagyunk a vevőkért. Persze nem létezhet egyik sem a másik nélkül, de azt még hozzátehetjük, hogy mindenki pénzből él.

Ebből a szempontból nézve:

-           a vevő minél olcsóbban szeretne a pénzéért traktort vásárolni (+minél nagyobb lóerőst)

-          az eladó, kereskedő az általa kialakított ár környékén szeretné eladni traktorját (, hogy neki is meglegyen a haszna, amiből tovább tudja űzni tevékenységét, meg tudjon élni és fenntartani vállalkozását)

Nincs is ezzel semmi baj, hiszen mindenki a saját érdekét nézi és nem gondol bele a másik helyzetébe. Mindenki a saját szemszögéből (,pénztárcájával) látja a dolgokat.

Volt olyan esetünk is, amikor egy ügyfél motort keresett egy bizonyos márkájú traktorba.

Olcsóbb volt egy komplett traktort talajmaróstól megvásárolnunk a kedves ügyfélnek, mint egy ugyanolyan motort adni. Jobban járt pénzügyileg, hogy megvett egy komplett traktort, mint egy motort, mert a motor 500 eFt lett volna és ezért egy komplett ugyan olyan márkájú és típusú traktort tudtunk neki adni (ez a traktor egy hátsó kerék meghajtású, Mitsubishi D1600 traktor volt). Alkatrésznek, így van egy ugyanolyan márkájú és típusú traktorja kompletten+ egy talajmaró.

 

Magyarországon már rengeteg japán kistraktor van magánkézben.

Kistraktor kereskedőkből is Dunát lehetne rekeszteni.

A mai világban nagy az árverseny köztük.

Mi ehhez a helyzethez mérten próbálunk alkalmazkodni és az ügyfeleket a lehetőségekhez képest maximálisan kiszolgálni.

A bizalom vagy van, vagy nincs meg az emberben, nem vagyunk egyformák. Túl unalmas is lenne az élet, ha mindenki egyforma lenne.

Senkire nem szoktam semmit erőltetni, rátukmálni, mindenki el tudja dönteni, hogy megvásárol egy traktort vagy sem.  Mindig azt szoktam mondani, hogy az már rég rossz, ha valakit befolyásolni kell ahhoz, hogy megvegyen valamit. Azt szoktam mondani, hogy mindenki saját maga dönti el, hogy melyik kereskedőnél vásárolja meg élete első traktorját, vagy a sokadikat én nem szoktam senkit sem győzködni, hogy nálam vásároljon (nem azért mert nekem nincs szükségem vásárlókra, hanem azért mert mindenki saját kárán tanul).  Ezzel most nem azt akarom mondani, hogy nálunk vannak a legjobb állapotú traktorok és legolcsóbb árak, csak azt hogy nálunk minimális a kockázat lehetősége.Bizalom és szimpátia vagy van valaki fele vagy nincs.

Aki ismer tudja milyen ember vagyok (senkit nem hagytam még bajban),de nem szeretném magam fényezni, mert egy az hogy semmi értelme, a másik az hogy én is ember vagyok és mint tudjuk minden ember hibázik. Aki nem  dolgozik az nem hibázhat. Nekem is vannak hibáim, senki sem tökéletes.

Hiszek abban, hogy a traktor válassza ki az embert és nem az ember a traktor. Rámosolyog a traktor a leendő gazdájára és a gazda (aki a vevő) pedig csak elfogadja a traktor mosolyát és hazaviszi a traktorját.

Már önmagában jó döntés, ha valaki japán kistraktort szeretne vásárolni, függetlenül attól, hogy nálunk vásárol vagy sem !

Próbálok mindenkinek segíteni és meglátni minden ügyfélben az embert és átérezni a problémáját.

Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával és végigolvasta ezt a  gondolatmentemet !

 

Üdvözlettel:

Lakatos Róbert

(békéscsabai japán kistraktor kereskedő)


Elérhetőségeink:

06 / 70 - 613 - 81 - 73

lakatosr6@gmail.com

Békéscsaba

Almáskertek, Sárga Alma utca 35.

 

Mit kell nézni, ha traktort szeretnénk vásárolni:

  •           olajfolyás van-e
  •           motorhang (egyenletes járás)
  •           kipufogófüst
  •           gumik kopottsága
  •           üzemóra
  •           ár-érték arány összhangja
 

 

 

Kistraktorok
kezelési leírásai
(letölthetők)

Rendszám
kistraktorra
(vizsgafeltételek, stb.)

Kistraktorok
előnyei

Japán traktorok
gyártási évei
(tól - ig)
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 16
Tegnapi: 12
Heti: 92
Havi: 257
Össz.: 71 052

Látogatottság növelés
Oldal: Üzletpolitikánk és életszemléletünk
Japán kistraktorok Békéscsaba 06/70-613-81-73 - © 2008 - 2018 - japankistraktor.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: japán kistraktor békéscsaba - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »